Influencer Case Carocroc

Gekozen influencers

Harry

Volgers op Instagram
0 00

Lucky

Volgers op Instagram
1 .900

Elai & Jenna

Volgers op Instagram
0 00

Spike

Volgers op Instagram
0 00

Toby

Volgers op Instagram
0 .000

Curry

Volgers op Instagram
0 .200

Drogan

Volgers op Instagram
0 .800

Bereik

Aaantal influencers
1
Totaal aantal volgers
1
Totaal bereik
posts & stories
1

Berichten

Engagement

Aantal
berichten
1
Aantal
Stories
1
Aantal
likes
1
Aantal
weergave
1
Aantal
REACTIES
1
Aantal
OPGESLAGEN
1
Aantal
websitebezoeken
1

Reviews

Harry
Harry@harryvanhetkamp
Lees verder
Ik eet nu bijna een jaar de graanvrije brokken van @carocroc.nl. Helaas ben ik geboren met allergieën, met name voor graan & gluten. Ik hoef je vast niet te vertellen hoe belangrijk het is om je voeding aan te passen om te voorkomen dat die vervelende jeuk bultjes en kale plekken de kans krijgen de overhand te nemen. Ik doe het erg goed op CaroCroc, mijn vacht is mooi glanzend en vol en daarnaast krijg ik met de brokken genoeg energie binnen voor de lange wandelingen en speel momenten. Oh, en nu vergeet ik bijna het aller belangrijkste: ZE SMAKEN HEERLIJK!!
Toby
Toby@beagletoby_
Lees verder
Toby eet nu al een tijd de brokken van carocroc en deze vallen goed in de smaak zoals je ziet! Dankzij de brokken van carocroc is de vacht van Toby een stuk mooier geworden! Waar hij eerst wat stuggere haren had, is dit nu een mooie zachte en glanzende vacht geworden! Ook heeft Toby meer eetlust, en eet vaak heel zijn bak in 1x op!
Drogan
Drogan @toller_drogan
Lees verder
Wat is het toch fijn als je na een lange zoektocht een goede brok hebt gevonden voor je trouwe viervoeter! Drogan en ik zijn super blij met carocroc. Drogan eet het vol smaak op en zijn algemene gezondheid is echt vooruit gegaan. Ik ben blij wat Drogan heeft minder haaruitval en de ontlasting is goed.
Lucky
Lucky@luckyapso
Lees verder
Lucky smult elke dag van de brokken van @carocroc.nl Ze krijgt de brokken nu een half jaar en ze vind ze erg lekker. Haar bakje is zo leeg. Ook behoud Lucky door de brokken een mooie vacht. Ze is een lui hondje want ze slaapt bijna de hele dag maar omdat de brokken ligt verteerbaar zijn behoud Lucky haar gewicht.
Vorige
Volgende

Doelgroep

In bezit van
een hond
1 %
geslacht
vrouw
1 %
leeftijd
18-34 jaar
1 %

Contact

Neem contact op voor een van onze influencers en insiders pakketten of een op maat gemaakt pakket, of meer informatie.

Onze Hond Agency
Wendy Soeteman