Insiders Bugs for Pets

Bereik

1
Aaantal Insiders
1
Totaal aantal volgers
1
Totaal bereik

Berichten

Engagement

1
Aantal berichten
1
Aantal
Stories
1
Aantal
likes
1
Aantal reacties
1
Aantal
shares

Reviews

Sam
Sam@samvanzandbergen
Lees verder
Allereerst wil ik je graag bedanken dat Sam de kans heeft gehad om dit proefpakket van Bugsforpets te mogen uitproberen. Het was erg leuk om eens iets anders te proberen. Toen ik het pakket ontving heb ik Sam aan alle zakjes laten snuffelen. Gelijk viel op dat hij er met het zakje met de Geperste brokken vandoor ging en deze toch wel erg lekker vond ruiken. Ook de Crunchy brokken vielen goed in de smaak. De trainers liet Sam nog links liggen. Ik heb gemerkt dat Sam geen last heeft gekregen van zijn buik of iets anders qua allergie dus dat is een goed teken!
James & Liv
James & Liv@life.with.liv.and.james
Lees verder
James & Liv vonden de Bugs for Pets heerlijk! Vooral de trainers vonden ze heerlijk, net als de luchtige brokjes. Wij vonden het erg leuk om ze te mogen testen!
Nero
Nero@pomsky_nero
Lees verder
Nero heeft voedselallergie en is voor heel veel dierlijke eiwitten allergisch. Nero heeft altijd koud geperste brokken gegeten en in de avond kvv. Onze zoektocht naar een geschikte brok heeft al heel wat uren Google gekost. Tot wij deze mogelijkheid kregen via onze hond agency. De geperste brokken waren een groot succes bij nero. Hij vond ze zo lekker dat we ze zelfs met wandelen kunnen gebruiken als beloning. Zijn ontlasting was gewoon goed erop. De snoepjes vind hij ook heerlijk. Geen allergische reactie dus insecten eiwitten zijn voor ons een groot succes.
Charlie
Charlie@the_goldengirl_charlie
Lees verder
De Bugs4Pets zijn hier gigantisch in de smaak gevallen! Alles vond Charlie heerlijk en ging erin als zoete koek. Echt super lekker en dan ook nog eens zo duurzaam. Wij zijn serieus aan het overwegen om over te stappen op helemaal voeren van Bugs4Pets!
Bella
Bella@bellaballoochy
Lees verder
Bella vond de proefzakjes lekker! En uiteraard vonden wij het erg leuk om hiervoor jullie te promoten.
Previous
Next

Doelgroep

1 %
In bezit van
een hond
1 %
geslacht
vrouw
1 %
leeftijd
18-34 jaar

Contact

Neem contact op voor een van onze influencers en insiders pakketten of een op maat gemaakt pakket, of meer informatie.

Bladmanager & Sales ‘Onze Hond’
Sandra Jongen