Insiders Carocroc

Bereik

1
Aaantal Insiders
1
Totaal aantal volgers
1
Totaal bereik

Berichten

Engagement

1
Aantal berichten
1
Aantal
Stories
1
Aantal
likes
1
Aantal reacties
1
Aantal
shares

Reviews

Sam
Sam@samvanzandbergen
Lees verder
Onze ervaring met het voer van CaroCroc is erg goed! Wij hebben bij ander voer gemerkt dat Sam last kreeg en het hem dwars kon gaan zitten. Net nadat hij gegeten had kon hij zo alles er weer uitspugen en dit deed hij soms tot 2 uur na het eten. Ook was zijn ontlasting soms niet goed. Tijdens de campagne hebben wij het aantal van de CaroCroc brokken langzamerhand opgebouwd en steeds meer gegeven aan Sam. We merkten al snel dat ze hem niet dwars gingen zitten! Hij reageerde er goed op en smulde er elke keer weer van. Sam is er dol op (en wij ook)! We zijn erachter gekomen dat een dierenwinkel bij ons in de buurt CaroCroc verkoopt, dus dat is een erg goed teken. Zo kunnen we met het voer doorgaan 😄
Bowie & spyk
Bowie & spyk@bowie.and.spike.the.fluff.squad
Lees verder
De mannen zijn dik tevreden over het voer. Nadat de test zak op was heb ik gelijk een nieuwe zak besteld.  Ze smullen er elke dag van en dat is toch wel belangrijk. Dat het tandplak voorkomt is ook fijn aangezien Spyk zijn tanden daar gevoelig voor zijn. Ik ben blij dat ze het mochten testen. Bijkomend voordeel vind ik dat het goedkoper is dan ons vorige voer.
Nero
Nero@nero_the_swissy
Lees verder
Ik ben erg enthousiast over het voer zoals ik al gemeld had, was ik erg opzoek naar goed voer waar Nero het goed op zou doen. Maar door zijn kieskeurigheid is dit erg lastig, gelukkig mochten wij deze campagne doen. En dit voer testen ik ben er erg tevreden over, Nero. doet het er erg goed op. Ook was Nero iets te licht doordat hij slecht at, en ook dat gaat de goede kant op. Dus ik ben er erg positief over!!
Charlie
Charlie@the_goldengirl_charlie
Lees verder
Ik wil je even laten weten wat ik van de CaroCroc Superior brok vind die ik mocht uitproberen. Ik lust stiekem alles wel hoor. Wat een lekkere krokante brok met lam is dit zeg. Ik heb echt van mijn ontbijt en dinertjes genoten. Mijn voerbak was dan ook veel te snel leeg of er zat gewoon te weinig in. Mijn ontlasting is door deze brok prima van kleur en lekker vast. Ik raad deze brok zeker aan voor honden met een gevoelige spijsvertering. Kwalitatief goede brok voor een betaalbare prijs.
Cody
Cody@cody.thebordercollie
Lees verder
Cody vond het voer in het begin wel even wennen en durfde het niet gelijk te eten. Nadat hij het geproefd had vond hij het toch wel heel erg lekker. Nu hebben wij het voer zelf ook gehaald en hij geniet er lekker van. Cody is ook wel een hond die niet steeds het zelfde wilt blijven eten voor een hele lange tijd. Maar tot nu vind hij het erg lekker.
Previous
Next

Doelgroep

1 %
In bezit van
een hond
1 %
geslacht
vrouw
1 %
leeftijd
18-34 jaar

Contact

Neem contact op voor een van onze influencers en insiders pakketten of een op maat gemaakt pakket, of meer informatie.

Bladmanager & Sales ‘Onze Hond’
Sandra Jongen